در روزهای اخیر بحث انتقال پایتخت به جنوب کشور و منطقه مکران با واکنشهای زیادی روبرو شده است. یکی از دلایل عمده طرح این موضوع نگرش ویژه به موضوع زنجیره تامین و تبدیل ایران به هاب لجستیک منطقه است. از یک سو، موقعیت جغرافیایی استراتژیک، ایران را به یک قطب بالقوه ترانزیت کالا تبدیل کرده است و از سوی دیگر، تحریمهای بینالمللی و محدودیتهای زیرساختی، مانع بزرگی بر سر راه توسعه این صنعت شده است. بر این اساس بی عیب نیست به بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی صنعت لجستیک که شاهرگ اقتصادی کشور است نگاه موشکافانهای داشته باشیم.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ