بخش معدن و صنایع معدنی کشور طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۳، بیش از ۱۱.۱ میلیارد دلار محصول صادر کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، عملکرد تجارت خارجی محصولات معدنی و صنایع معدنی ایران از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال، حاکی از صادرات ۵۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۳۴ تن انواع محصولات بخش معدن و صنایع معدنی به ارزش ۱۱ میلیارد و ۱۳۹ میلیون دلار است. میزان صادرات مدت مشابه سال گذشته، ۵۲ میلیون و ۶۷۶ هزار و ۳۸۲ تن به ارزش ۱۱ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار بود.
مقایسه آمار صادرات ۱۰ ماهه امسال با مدت مشابه سال گذشته (۱۴۰۲)، نشان از کاهش یک درصدی «تناژ» در برابر افزایش یکدهم درصدی «ارزش» (صادرات) میدهد.
بیشترین صادرات ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ مربوط به زنجیره تولید ۳ محصول شامل فولاد، آلومینیوم و مس به میزان ۲۷ میلیون و ۷۲۴ هزار و ۷۴ تن به ارزش ۸ میلیارد و ۶۷۳ میلیون دلار بود.
افزایش ۷۱ درصدی ارزش واردات محصولات
میزان واردات بخش و معدن و صنایع معدنی طی مدت مورد بررسی نیز ۳ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۴۷۳ تن به ارزش ۹ میلیارد و ۹۱۳ میلیون دلار بود. میزان واردات این محصولات در مدت مشابه سال گذشته نیز ۴ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۹۴۵ تن به ارزش ۵ میلیارد و ۷۹۲ میلیون دلار بوده است که نشان دهنده کاهش حدود ۲۲ درصدی تناژ و افزایش ۷۱ درصدی ارزش واردات است.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ