تصویبنامه هیئت وزیران در مورد مصوبه بسته حمایتی صنایع که چندی پیش توسط وزیر صمت در کمیسیون زیربنایی دولت تایید شده بود؛ ابلاغ شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، هیئت دولت در جلسه هشتم اسفندماه با پیشنهاد وزیر صمت و مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی جاا و با هدف کاهش برخی از آثار ناشی از قطع برق و گاز واحدهای تولیدی موافقت کرد.
بر اساس این تصویبنامه با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و تایید بانک مرکزی جاا بخشی از تسهیلات بانکی دریافتی واحدهای تولیدی تا شش ماه امهال میشود.
در بند دیگر این تصویبنامه، مالیات واحدهای تولیدی آسیب دیده با تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت تا ۳ ماه امهال میشود.
همچنین با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت، واحدهای تولیدی بدهکار به سازمان تامین اجتماعی ناشی از کمبود برق و گاز و به میزان پرداختی به سازمان تأمیناجتماعی میتوانند از طریق بانک رفاه از اوراق سپرده خاص {سرمایه در گردش} بهرهمند شوند.
این تصویبنامه کارگروهی متشکل از وزارتخانههای صمت، نفت، نیرو، سازمان برنامه و پودجه کشور را برای برنامهریزی لازم در تامین برق و گاز صنایع بزرگ در سال آینده موظف کرده است.
گفتنی است وزارت صنعت، معدن و تجارت با تدوین این بسته حمایتی به دنبال جبران بخشی از زیان صنایع ناشی از ناترازی انرژی، پیگیریهای مستمری در کمیسیونهای مختلف دولت داشت.
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
Δ