انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گزارشی از عملکرد صنعت فولاد کشور در دوازده ماهه سال ۱۴۰۳ منتشر کرد.
طبق این گزارش، به دلیل محدودیتهای ناشی از قطعی برق و گاز، حدود ۲ میلیون تن از تولید فولاد میانی کاسته شده که این میزان معادل نزدیک به یک میلیارد دلار از ارزش تولیدات را شامل میشود.
رشد تولید فولاد کشور که طی دو سال پس از ۱۴۰۰ در مسیر صعودی قرار داشت، در سال ۱۴۰۳ متوقف شد و سطح تولید به میزان ثبتشده در سال ۱۳۹۹ بازگشت.
در ادامه این گزارش آمده است که محدودیتهای گسترده در تأمین گاز، مانع بهرهبرداری مؤثر از ظرفیتهای جدید آهن اسفنجی شده است.
همچنین، بررسیها نشان میدهد که بیشترین نرخ رشد تولید در زنجیره فولاد مربوط به کنسانتره سنگآهن بوده و پس از آن، ورق گرم بیشترین رشد را تجربه کرده است.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ