اولین رویداد صنعت داروسازی و صنایع وابسته در سال جدید، قرار است به میزبانی مرکز نمایشگاهی ایران مال، در تهران برگزار شود.
به گزارش اقتصادآنلاین، هفتمین نمایشگاه بینالمللی فارمکس خاورمیانه، اولین رونمایی از صنعت داروسازی کشور در سال جدید خواهد بود.
شرکتهای داروسازی و صنایع وابسته، سال سختی را پشت سر گذاشته اند و حالا این فرصت را دارند که توانمندی های خود را در نمایشگاه فارمکس در معرض نمایش قرار دهند.
هفتمین نمایشگاه بینالمللی فارمکس، در روزهای ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می شود.
علاوه بر شرکتهای داخلی، تعداد زیادی از شرکتهای دارویی از کشورهای مختلف دنیا نیز برای حضور در فارمکس، ثبت نام کردهاند.
مهمترین ویژگی فارمکس در دوره هفتم، حضور کامل زنجیره تأمین دارو در زیر یک سقف و کنار همدیگر است. در دوره هفتم نمایشگاه، قرار است تولیدکنندگان مواد دارویی تا محصول نهایی، سازندگان ماشین آلات داروسازی، بستهبندی، چاپ و…، حضور حداکثری داشته باشند و توانمندیهای خود را به نمایش بگذارند.
فارمکس را می توان عصاره صنعت داروسازی کشور تلقی کرد که قرار است در مدت سه روز به نمایش توانمندیهای خود بپردازند.
برگزاری حداقل ۳۰ کارگاه آموزشی و برپایی دوره بازآموزی برای داروسازان و پزشکان، از دیگر ویژگی های فارمکس هفتم خواهد بود.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ