در پی انتشار مطلبی از سوی بانک مرکزی در برخی رسانه ها مبنی بر انحصار آن نهاد در تنظیمگری بازار رمزارزها، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار نوشتاری، ضمن تفکیک میان «رمزپول» و «رمزارزهای عمومی»، بر ضرورت مشارکت گستردهتر نهادهای اقتصادی، فناوری، قضایی و بخش خصوصی برای سیاستگذاری جامع و شفاف در این حوزه پیچیده تأکید کرد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به دنبال انتشار مطلبی از سوی بانک مرکزی در پاسخ به اظهارات احسان چیت ساز، معاون سیاستگذاری و برنامهریزی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و طرح این موضوع که بانک مرکزی متولی انحصاری ساماندهی بازار رمزپول و تنها مرجع مجوزدهی، تنظیمگری، نظارت و ابلاغ دستورالعملهای مورد نیاز این حوزه است.
وزارت ارتباطات در این متن که در قالب جوابیه منتشر شده، آورده است:
«ضمن احترام به نظرات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران درباره نحوه سیاستگذاری و تنظیمگری حوزه رمزارزها، توجه افکار عمومی و رسانهها را به نکات ذیل جلب میکند.
این وزارتخانه کماکان آمادگی دارد با همکاری همه نهادهای ذیربط و تعامل فعال با بخش خصوصی، به تدوین و اجرای سیاستهای منسجم و هماهنگ در این زمینه بپردازد تا ضمن حفظ امنیت و حقوق کاربران، توسعه اقتصاد دیجیتال و نوآوری در کشور تضمین گردد.
۵۸۵۸
بزرگترین پروژه ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی جهان هم اکنون در قطر در حال اجرا است. این پروژه شامل چاپ دو مدرسه است که هر کدام از آنها رکوردهای مربوط با ساختمان های چاپ سه بعدی را می شکنند.
چند روز پیش، سونی فروش گوشی اکسپریا وان مارک ۷ را در بازار ژاپن متوقف کرد. دلیل این اقدام، بروز مشکلات جدی از جمله ریست شدن خودکار، خاموش شدن ناگهانی و حتی روشننشدن در برخی دستگاهها عنوان شده است.
جالب است بدانیم که در همه حملات سایبری، سارقان فقط به دنبال سرقت پول یا اطلاعات نیستند و بارها شاهد آن بوده ایم که هدف حملات سایبری، ایجاد هرجومرج و اختلال بوده است.
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حمله سایبری به برخی زیر ساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی و اختلال در برخی سامانه های مهم روزمره مردم، بیش از پیش کشور را متوجه نظارت و ایجاد زیر ساخت قوی در امور مربوطه کرد. در این میان نمی توان از وجود فیلترینگ و استفاده مردم از فیلترشکن ها غافل شد چرا که بسیاری از کارشناسان وجود همین فیلترشکن ها را نوعی ابزار برای حمله سایبری قلمداد کردند.یک مدرس دانشگاه معتقد است : اصلی ترین خسارت فیلترینگ این است که به هر کسی اجازه می دهیم از دیوارهای حفاظتی ما عبور کند. حال چرا فیلترینگ کردیم؟ چون احتمال می دادیم یک خطر احتمالی وجود دارد و افکاری که دیگر در دنیای ارتباطات جایگاهی ندارد، همچنان بر فضای مجازی ما حاکم است. در جهان ارتباطات امروزی و انقلاب چهارم ارتباطاتی که رخ داده، فیلترینگ در چنین دنیایی کاملا زیان ده و آسیب زاست.
Δ