گوشی ریلمی GT 7 موفق شد رکورد جهانی گینس را برای طولانیترین ماراتن تماشای فیلم با گوشی موبایل بشکند. ریلمی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد این رکورد با پخش 24 ساعت فیلم 23 مه 2025 (2 خرداد 1404) و با حضور نماینده رسمی گینس ثبت شد.
به گزارش خبرآنلاین، این دستاورد به لطف باتری قدرتمند 7000 میلیآمپرساعتی ممکن شده است که از شارژ سیمی سریع 120 واتی پشتیبانی میکند. باتری این دستگاه موفق به دریافت گواهی 5 ستاره از «TÜV Rheinland» نیز شده. سری ریلمی GT 7 قرار است 27 مه 2025 (6 خرداد 1404) در سطح جهانی عرضه شود و مراسم معرفی آن در پاریس برگزار خواهد شد. عرضه این گوشی از طریق وبسایت ریلمی، آمازون هند و برخی فروشگاههای منتخب انجام میشود.
سری جهانی ریلمی GT 7 شامل مدلهای GT 7 ،GT 7T و Buds Air 7 Pro خواهد بود. همچنین نسخهای خاص با نام GT 7 Dream Edition برای بازار هند در نظر گرفته شده که با همکاری تیم فرمول یک «استون مارتین» ساخته شده است. این نسخه با بستهبندی سبز استون مارتین، نشانهای نقرهای برند و لوگوهای فرمول یک عرضه میشود و از رابط کاربری و لوازم جانبی سفارشی بهره میبرد.
به نقل از دیجیاتو، مدل جهانی گوشی ریلمی GT 7 به تراشه دایمنسیتی 9400e ساخت مدیاتک مجهز است ولی نسخه چینی آن از دایمنسیتی 9400+ استفاده میکند. همچنین نسخه جهانی از باتری 7000 میلیآمپرساعت (در مقایسه با 7200 میلیآمپرساعت در چین) استفاده میکند و شارژ معکوس سیمی 7.5 واتی دارد. از دیگر مشخصات میتوان به دوربین اصلی با سنسور Sony IMX906، لنز اولتراواید 112 درجه و دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 4K با نرخ 120 فریمبرثانیه اشاره کرد.
ریلمی GT 7 اکنون بهعنوان یکی از شاخصترین گوشیهای هوشمند سال 2025، ترکیبی از قدرت، دوام و نوآوری ارائه میدهد.
۵۸۵۸
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حمله سایبری به برخی زیر ساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی و اختلال در برخی سامانه های مهم روزمره مردم، بیش از پیش کشور را متوجه نظارت و ایجاد زیر ساخت قوی در امور مربوطه کرد. در این میان نمی توان از وجود فیلترینگ و استفاده مردم از فیلترشکن ها غافل شد چرا که بسیاری از کارشناسان وجود همین فیلترشکن ها را نوعی ابزار برای حمله سایبری قلمداد کردند.یک مدرس دانشگاه معتقد است : اصلی ترین خسارت فیلترینگ این است که به هر کسی اجازه می دهیم از دیوارهای حفاظتی ما عبور کند. حال چرا فیلترینگ کردیم؟ چون احتمال می دادیم یک خطر احتمالی وجود دارد و افکاری که دیگر در دنیای ارتباطات جایگاهی ندارد، همچنان بر فضای مجازی ما حاکم است. در جهان ارتباطات امروزی و انقلاب چهارم ارتباطاتی که رخ داده، فیلترینگ در چنین دنیایی کاملا زیان ده و آسیب زاست.
معاون تازهمنصوب توسعه شبکه ملی اطلاعات معتقد است که هدف و علت وجودی شبکه ملی اطلاعات فیلترینگ نیست و این تعریف، که به غلط در ذهنها جانمایی شده، باید اصلاح شود. او بر این باور است که «نوع فیلترینگ در کشور ما، اعتماد به زیرساخت ملی را فرسوده میکند و کاربران و کسبوکارها به سمت ابزارها و پلتفرمهای دورزننده هدایت میشوند که اغلب ناایمن و در اختیار بازیگران خارجیاند.»
اینترنت ماهوارهای استارلینک رسماً در قطر به آماده سرویس دهی به متقاضیان شد.
۱۶ مصوبه اولویتدار در دستور کار این کمیته قرار گرفته است.
Δ