مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان این که نرخ خرید تضمینی گندم مورد تایید کشاورزان نیست گفت: درخواست ما افزایش ۳ تا ۴ هزار تومانی نرخ خرید گندم هستیم و امیدواریم این مبلغ به ۲۴ هزار تومان افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیقلی ایمانی با اشاره به نرخ گندم در سال زراعی 1404 عنوان کرد: نرخ مصوب 20 هزار و 500 تومان برای خرید تضمینی هر کیلو گرم گندم معمولی است.
وی افزود: درخواست ما افزایش 3 تا 4 هزار تومانی در هر کیلو گرم است و امیدواریم این مبلغ به 24 هزار تومان افزایش یابد.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران افزود: نرخ گندم بر اساس مصوبه شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی که از سوی رئیس شورا که وزیر جهاد کشاورزی است تعیین میشود.
ایمانی تصریح کرد: گندمکاران عنوان میکنند قیمت دلار و نرخ تورم، هزینههای حمل و نقل، بذر، سموم، قطعات و لوازم یدکی، برق و گاز و هزینههای تولید را افزایش داده و نرخ مصوب پاسخگو نیست.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه مکاتباتی مبنی بر مناسب نبودن قیمت خرید تضمینی گندم با مسئولین انجام شده اظهار کرد: این موضوع را با رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در میان گذاشتیم، مکاتباتی نیز با رئیس جمهور انجام شده و امیدواریم با همراهی وزیر جهاد کشاورزی موضوع اصلاح نرخ خرید تضمینی این محصول استراتژیک در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی پیگیری شود.
وی افزود: باید یارانه نان درست شود. دولت گندم را 20 هزار و 500 از گندمکار میخرد و به نانوا 665 تومان میدهد که این امر موجب می شود در زنجیره گندم، آرد و نان مفسدههایی رخ دهد.
ایمانی خاطرنشان کرد: اگر یارانه آزاد شود و به مصرف کننده پرداخت شود این زنجیره درست میشود و هم مصرف کننده از کیفیت نان راضی میشود و هم قیمتها درست می شود.
این مسئول صنفی اظهار کرد: ما به دنبال بهروز کردن قیمت خرید تضمینی گندم هستیم و امیدواریم تصمیمات مناسبی در این باره اتخاذ شود.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ