مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو بیان کرد: گردشگری ترکیبی، مزیت خاص منطقه آزاد ماکو است که سایر مناطق آزاد از آن بهرهای ندارند.
حسین گروسی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین بیان کرد: در طرح جامعی که برای منطقه آزاد ماکو تهیه نمودیم، در چند حوزه اقدام به سرمایهگذاری کردهایم که اولین موضوع دهکده لجستیک، ترانزیت و تجارت است.
احداث دهکده لجستیک ۱۸۲۰ هکتاری
گروسی افزود: احداث دهکده لجستیک در زمینی به مساحت ۱۸۲۰ هکتار پیشبینی و اقدام شده است که دارای انبار، سردخانه، بندر خشک، فرودگاه، راهآهن و آزادراه است.
به گفته وی، در این زمینه قراداد حدود ۲ هزار میلیارد تومانی منعقد و زیرساختها آماده شده است.
احداث بزرگترین باغ مدرن غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو تصریح کرد: موضوع بعدی هم بحث امنیت غذایی است که در این حوزه بزرگترین باغ مدرن غرب آسیا را احداث کردهایم که شامل درختان پسته و گردو است.
وی گفت: درختان این باغ مدرن سال آینده محصول میدهند و در سالهای آتی شاهد تبدیل شدن منطقه آزاد ماکو به قطب خشکبار خواهیم بود. برای برخی قابل قبول نبود که درخت پسته در این منطقه رشد کند، در حالی که این منطقه در مدار ۳۸ درجه واقع شده و بهترین نقطه برای گیاهان کم آب بر است و باید مدیریت مصرف آب کشور را هم در نظر داشته باشیم. در این حوزه هم حدود ۳۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری جذب کردهایم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو عنوان کرد: موضوع سومی که در دستورکار سازمان قرار دارد، مقصد گردشگری است. ماکو میتواند مقصد گردشگری ترکیبی باشد، در این زمینه قراردادی با هواپیمایی ماهان منعقد کردهایم و ۱۰ هزار میلیارد تومان در حوزه گردشگری سرمایهگذاری انجام شده است که یکی از اقدامات بزرگ است.
گروسی اضافه کرد: در این زمینه دو هتل چهار ستاره و پنج ستاره احداث و آماده افتتاح است و عزیزانی که به این نقطه سفر میکنند، علاوه بر این که از آثار و جاذبههای ماکو دیدن میکنند، میتوانند از چند کشور مجاور هم با یک هزینه کم بازدید کنند که برای خانوادهها بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
گردشگری ترکیبی، مزیت خاص منطقه آزاد ماکو است
گروسی با بیان این که گردشگری ترکیبی، مزیت خاص منطقه آزاد ماکو است که سایر مناطق آزاد از آن بهرهای ندارند، گفت: ماکو بالغ بر ۱۳۰ جاذبه تاریخی و گردشگری دارد و گردشگران میتوانند از این منطقه راحت از سه کشور ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان بازدید داشته باشند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ