فرهاد آییش با بازی در نمایش «باد زرد ونگوگ» به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی، ایفاگر نقش این نقاش شناختهشده هلندی خواهد شد.
به گزارش میراث آریا به نقل از مشاور رسانهای، نمایش «باد زرد ونگوگ» تازهترین نمایشی است که علیرضا کوشک جلالی قصد اجرای آن را دارد. قرار است این نمایش به تهیهکنندگی آزیتا موگویی پاییز امسال در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برود.
این اثر نمایشی همانگونه که از نامش پیداست، نگاهی نو به زندگی ونسان ونگوگ، نقاش مشهور هلندی خواهد داشت که متن آن را نیز کوشک جلالی خود به نگارش درآورده است.
آییش پیشتر با بازی در نمایشهای «سقراط»، «گالیله»، «شوایک سرباز سادهدل» و … به عنوان بازیگر در تالار وحدت و سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است. او همچنین نمایشهای «پنجرهها»، «کرگدن» و «هفت شب با مهمانی ناخوانده در نیویورک» و … را به عنوان کارگردان در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده است.
علیرضا کوشک جلالی، کارگردان نام آشنای تئاتر کشورمان هم با وجود اینکه در آلمان زندگی میکند، در رفت و آمدهای پیوسته خود، نمایشهای گوناگونی را در شهرهای مختلف ایران و همچنین شهرهای مختلف اروپایی به صحنه برده است.
او برنده جایزه افتخاری تئاتر شهر کلن آلمان در سال ۲۰۱۶ بوده و پیش از این، اجرای موفقی از نمایش «خدای کشتار» نوشته یاسمینا رضا و نمایشهای «راهزنان» و «بازرس» را در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده است.
آزیتا موگویی، تهیهکننده و کارگردان سینما پیش از این تهیهکنندگی نمایشهایی مانند «آئینههای روبرو»، «روزهای رادیو»، «گالیله»، «قصه ترانههای ماندگار» و… را بر عهده داشته که در تالار وحدت، سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر و کاخ سعدآباد، اجرا و با اقبال تماشاگران روبهرو شدهاند.
فرهاد آییش و آزیتا موگویی پیشتر در نمایش «گالیله» با یکدیگر همکاری داشتهاند اما «باد زرد ونگوگ» نخستین همکاری این سه چهره هنری است که پاییز امسال روی صحنه میرود.
دیگر بازیگران و عوامل این نمایش در خبرهای بعدی اطلاعرسانی خواهد شد.
انتهای پیام/
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
در نخستین جمعه ماه محرم، مادران داغدار به همراه شیرخوارگان خود با لباسهای سبز و پیشانیبندهای «یا علیاصغر(ع)» در محله اوغان شهرستان گالیکش گرد هم آمدند تا در همایش معنوی شیرخوارگان حسینی، اشک ماتم بر مظلومیت کوچکترین شهید کربلا بریزند و پیمانی دوباره با آرمانهای عاشورا ببندند.
همزمان با محدودیتهای بازدید حضوری در موزهها، علاقهمندان میتوانند با استفاده از تور مجازی ۳۶۰ درجه این مجموعه، به صورت رایگان و بدون محدودیت مکانی، از بخشهای گوناگون کاخها و موزههای نیاوران بازدید کنند.
Δ